Velkommen til Aalbæk / Råbjerg Rideklub

Aalbæk Råbjerg Rideklubs Faciliteter

Aktuelt

Vi er en rideklub beliggende højt mod nord, midt mellem Frederikshavn og Skagen tæt på skov og strand.

Vi hygger os dagligt i samvær med vores heste og afholder jævntligt arrangementer og stævner. ARR kan endvidere tilbyde undervisning samt opstaldning

Rideklubbens stald og arealer er beliggende Høvej 64, 9982 Aalbæk.

Området er unikt med Aalbæk, Bunken, Tversted og Skagen klitplantager indenfor rækkevidde på dagsturer samt adgang til både Kattegat og Skagerak strandene med flere udfordrende ridestier at vælge imellem.

Ridklubben råder over en ældre ponystald med plads til 12 opsatldninger, dertil kommer løsdrifrtstald med plads til 6-7 heste. Udearealer omfatter i alt 6.5 HA fordelt på græsfolde, en springbane og en dressurbane. Hertil kommer mindre arealer til opsadling mm.

Henvendelse til vores formand Steen Silcowitz mobil 42 21 34 39.

Vi glæder os til at se jer, - på gensyn.

Rideklubben har pt. ledig staldkapacitet, så mangler du opstaldning med adgang til det omkringliggende suveræne rideterræn så giv os et ring.

Mail- og telefonnumre finder du under bestyrelsen

Medlemskab uanset alder: 300 kr. pr. år

Medlemsprisen for opstaldning, sommergræs eller opstaldning i løsdrift, 500,- pr mdr.

-se mere under "Medlemmer/Priser"

ARR

Der er i øjeblikket ledige bokse i stalden, - så mangler din hest/pony et sted kontakt sekretæren eller kasseren, - se telefon/mail her

ARR på Facebook!