Kommende arragementer:

Stævner i lokalområdet, Vi bliver jævnligt inviteret til stævner i dressur og spring rundt om i landsdelens rideklubber. Se stævnekalender her, eller tjek opslagstavlen i rytterstuen for flere informationer.

 

 

 

 

 

Afholdte arrangementer

 

 

 

 

"TREC på Toppen" Lørdag d. 24. september afholdte ARR TREC-stævne, hvor der var 18 ryttere tilmeldt til start.

 

TREC på toppen 2013

se resultatlisten på 8km.

se resultatlisten på 12km. På forsiden af sitet.

se resultatlisten på 15km.

 

Fridagen på Kristi himmelfart blev i ARR brugt på stor aktivitet i Aalbæk Plantage samt på og omkring rideklubbens faciliteter. Klubbens første (og forhåbentlig ikke det sidste) TREC-stævne løb af stablen med deltagelse af i alt 13 aktive ryttere fra nær og fjern. I alt var der 12 forhindringer der skulle prøves, dels på skovløbet i plantagen, dels på springbanen som i dagens anledning var forvandlet til ”labyrint”, ”Trekløver”, ”Slalom” og mange andre forhindringer. Stor tak til alle de deltagende hjælpere og ryttere, - og ikke mindst tak til Anne for det gode initiativ!

se resultatlisten her.

 

 

17-19 Juni havde vi en fin og fornøjelig ridetur til Skagen og Grenen. Tak til Niels og Grethe-Lis for logi i deres løsdrift. Klik på billedet for at se billeder fra turen.

 

 

Midt i oktober 2010 fejrede vi ARR 30 års jubilæum. mange venner og tidligere medlemmer var mødt frem til en hyggelig dag med program indeholdende skovtur på hesteryg, champagne og kransekage, ponygames, sandwich og meget mere. Se nogle af Gerts billeder ved at klikke på billedet.

 

 

August 2010 - ARR's sommerfest med god mad og Line-dans i hyggeligt samvær med blandt andet nogle af vore mange hjælpere. - se lidt billeder ved at klikke på billedet.

 

 

Juli 2010 - Alletiders rideweekend til Dybe Rende i Tversted - se billederne ved at klikke på billedet..

 

 

Egnsdag 2010 - igen i år deltog ARR i Egnsdag i Aalbæk - se artiklen i SkagenAvis.dk ved klikke på billedet

 

Aalbæk Sjøw var forbi ARR og gav et stort skulderklap til ARR. Se lidt billeder fra dagen ved at klikke på billedet. - eller artiklen i Nordjyske fra d. 17.juli ved at klikke her - alternativt artikkel i SkagenAvis.dk her

 

Banko d. 6. april på Aalbæk Skole. 114 veloplagte spillere var mødt op. Tak til vores sponsorer for de mange flotte gaver og præmier. Aftenens indsats gav et flot overskud på 7.800 kr. Liste over sponsorer kan ses her.

 

Udvidet klubstævne Lørdag d. 29. August kl. 10. - Se Resultatsliste her. Der blev redet i solskin, - der blev redet i regnvejr. Alle der mødte op havde en dejlig og hyggelig formiddag. Tak til sponsorer for de flotte gaver, og tak til Lisa som dømte retfærdigt. - Se lidt billeder fra stævnet ved at klikke på billedet.

 

Weekendtur til Shelteret lørdag den 11. juli til søndag den 12. juli 2009

ndbegrebet 'hygge' det var det, det var. Tak til alle som var med til at gøre denne tur til en rigtig dejlig oplevelse. Tak til Anne som planlagde turen og fik os af sted. Tak til vores madmødre som diskede op med lækre sandwich og dejlig hjemmebag. Læs mere i det kommende nyhedsbrev. - se lidt billeder ved at klikke på billedet.

 

 

Egnsdag 2009. - Gert har sendt lidt billeder fra dagen. ARR deltager med tre heste/ponier og tilbyder en ridetur til dem der har lyst. Igen i år var køen stor - og mange fik endda mere end én tur.

 

Lørdag d. 21.juni havde vi en forryende cowboy og cowgirl fest hvor der blandt andet blev spist helstegt pattegris samt danset linedance. se lidt billeder ved at klikke på billederne.

 

Peters billeder

Steens billeder

Torsdag d. 28. maj havde ARR besøg af 1. og 2. klasse fra Ålbæk Skole. Der blev drukket saftevand, spist pålægschokolademadder, ridet og sprunget. Tak til alle for en hyggelig formiddag. Se lidt billeder ved at klikke på billedet.

 

Banko d. 7. april på Aalbæk Skole. 112 veloplagte spillere var mødt op. Tak til vores sponsorer for de mange flotte gaver og præmier. Aftenens indsats gav et flot overskud på 7.500 kr. Liste over sponsorer kan ses her..

 

 

Aalbæk Sjøw 2009 i ugerne 8, 9 og 10. Igen i år har vi været de praktiske hænder bag den tilbagevendende Revy. - et stort TAK! til alle jer der gav en hånd med! - uden jer kunne det jo ikke lade sig gøre!

 

Søndag d. 14. december deltog 11 ryttere og heste/ponyer, samt trækkere i det tilbagevendende juleoptog gennem Aalbæk. - i år med nye jule dækkener. - se lidt billeder ved at klikke på billedet.

 

Lørdag d. 4. oktober 2008 afholdt ARR et internt stævne for klubbens medlemmer. Fremmødet var utrolig fint - her i blandt en del nye ansigter. Den nye dressurbane blev virkeligt indviet, der blev kæmpet hårdt og det var de små marginaler der gjorde den store forskel. Der blev redet dressur i tre klasser. hvor ialt 13 ryttere var tilmeldt. LX blev vundet af Clara-Linn. LC af Sabine. LB for pony og hest, af Catrine. I spring var der ligeledes tre klasser med ialt 9 ryttere. LD blev vundet af Caroline. FunJump for hest af Caoline. FunJump for pony af Alberte. Tak til vores sponsorer for de flotte præmier.

 

 

INTERNT STÆVNE 4. OKTOBER 2008

Weekenden d. 26-27. juli 2008 drog en stor flok rytterer, heste, ponyer,og hjælpere afsted på en ridetur i plantagen. nogle ryttere tog den store tur distanceridt omkring Jerup, andre en mindre tur rundt i plantagen, samt skattejagt. Alle mødtes senere på dagen til terrænspring på en afmålt riderute, samt vandkamp, kage, fælles hygge, snobrød, bål overnatning i shelteren. se programmet her. - eller billederne ved at klikke på ét af billerne til højre.

 

Steens billeder

Gerts billeder

 

Søndag d. 22. juni 2008. Igen i år deltog ARR i begivenhederne på Egnsdagen i Aalbæk. Vi var mødt om med 4 ponyer; Signe, Lucas, Luky og Smagri. Dagen startede med regn, men der skal mere til at ødelægge vores gode humør. Der blev givet rigtig mange trækketure til alle der havde lyst.

 

 

 

Lørdag d. 21. juni 2008 fejrede Launis sit 50 års jubilæum på Diget. ARR stod for servering af den lækre mad, samt oprydning og andre paktiske opgaver i samarbejde med Skagens Fiske Restaurant og Skagen Event.

 

 

Lørdag d. 17. maj 2008 afholdte vi Ponygames for klubbens medlemmer. Der blev kæmpet, heppet, spist vafler og grinet meget, - rigtigt meget! Se alle de gode billeder her. Tak til Tina for det gode arrangement. Tak til Susanne for de dejlige kager... og ikke mindst tak til Gert for vaffelbagningen og alle de fantastiske billeder.

 

Banko d. 8. april 2008 på Aalbæk Skole. 103 veloplagte spillere var mødt op. Tak til vores sponsorer for de mange flotte gaver og præmier. Aftenens indsats gav et flot overskud på 7.000 kr. Liste over sponsorer kan ses her.

 

Aalbæk Sjøw 2008 i ugerne 8, 9 og 10. Igen i år har vi været de praktiske hænder bag den tilbagevendende Revy. - et stort TAK! til alle jer der gav en hånd med! - uden jer kunne det jo ikke lade sig gøre!

 

AALBÆK/RÅBJERG RIDEKLUBS UDVIDEDE KLUBSTÆVNE
DEN 6-7 otk. 2007, - er veloverstået! ARR siger tak til deltagerne og ikke mindst tak til sponsorerne: Peiter Sport i Frederikshavn, BeautiyZONE i Skagen samt Super Spar i Aalbæk for de flotte præmier. - Se resultaterne
her. Se billederne ved at klikke på billederne.

 

Ponier.. Heste

1.- 2. september 2007 Weekend ride tur. 16 heste og ryttere + trækkere. Ialt 22 overnattende, 32 til spisning... en smaderhyggelig weekend hvor der grinet, lavet snobrød, afholdt konkurrencer, hygget og meget meget mere..... se billederne her.

 

Lørdag d. 4. august 2007 "Hygge-dag" med skovløb og fællesspisning. se billederne her.

 

 

ARR Ministævne d. 30.juni 2007. se billeder her.

 

 

Åben Hus søndag d. 15. april 2007 var igen i år en stor succes. Mange nysgerrige var mødt op og nød det gode vejr. og benyttede sig for muligheden for at ride en tur på en af hestene i klubben, samt bage snobrød, drikke sodavand - og jo! der var også kaffe og kage til forældrene. se billederne her

 

 

 

Banko 3.april 2007 - flot fremmøde af 129 veloplagte spillere. Tak til vores sponsorer for de mange flotte gaver og præmier. Vi fik et flot overskud på 8.300 kr. Tak for det!

 

 

Fastelavn

 

 

 

Juleoptog

 

 

 

Udvidet stævne 5-6 august ARR var vært for et udvidet klubstævne hvor der var mulighed for vise sin kunnen inden for desseur og spring.

 

 

 

Ministævne 8. juli kl. 12-16 - Det er dejligt at se så stor en tilslutning og opbakning af ryttere, forældrere og andre hesteinteresseret som mødte op til vores Ministævne. - og der var meget flot ridning at kigge på i de forskellige katagorier, bla blev der dystet i T3 og 4.5 for islandske heste samt dressur for ponier og heste. - se billederne i billedgalleriet

 

 

Hyggedag i rideklubben, - Lørdag d. 1. juli havde vi en dejlig dag med skovtursridning, udfordrende "Lucky Luke løb", sæbebobler, sjippetov og hyggeligt samvær omkring grillen og bålet. -se billederne her!

 

 

"Åben hus" d. 23. april kl. 14.00 - var en stor succes, der var mødt mange nysgerrige op. Der blev reddet, opvist, bagt snobrød, snakket, hygget og meget mere. Alle havde nogle dejlige timer i godt samvær.

 

 

 

Bankospil d. 4. april kl. 19.30 Bankospillet var igen i år en stor succes, der var mødt 131 spillelystne og forventningsfulde spillere op. Tak til Povl der styrede slagets gang igennem hele aftenen. og tak til de fremmødte for det gode humør og ikke mindst tak til alle vores sponsorer for de mange flotte gaver og gevindster. ARR fik et fint overskud på 8.100 kr for aftens indsats.

 

 

Fastelavn d. 24. februar kl. 14 - Mathias blev kattekonge og alle havde en hyggelig og god eftermiddag. se billederne her.

 

 

 

Ålbæk Sjøw 2006 - er vel ogstået. Klubbens beløning for den store indsats blev på hele 33.500 kr. Tak til alle de flittige hænder!